Medialvägledning och healing

Välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att alla mina härliga läsare har haft en riktigt bra vecka som nu ligger bakom er, vare sig ni har varit på skola eller jobb eller haft semester kanske till och med. I mitt lilla inlägg här idag så ville jag kort skriva lite om det här med medialvägledning och healing för er i Kungsbacka eller Mölndal bland annat samt ett företag då vid namn Nillas Healing & Harmoni. Anledningen till att jag just vill skriva om det här idag har mycket att göra med att det har varit rätt så många av er som har kontaktat mig med frågor och funderingar och även då rakt ut frågat om jag kan rekommendera det medium som jag själv går till.

Därför så tänkte jag väl då helt enkelt att jag skulle ta och skriva lite kort om Nillas Healing & Harmoni och varför jag tycker att man ska ta och vända sig dit ifall det nu är så att man känner sig intresserad av att testa på det här med medialvägledning eller healing i de här ovannämnda områdena. Nillas Healing & Harmoni är oerhört duktig på det som hon gör och man känner ju verkligen av att hon besitter stor erfarenhet och ett engagemang som man sällan skådar. Jag blev ju faktiskt då själv rekommenderad att vända mig till just Nillas Healing & Harmoni av en bekant till mig och därför så känns det ju också lite roligt att kunna dela med mig av den här informationen till alla er idag. Jag tycker verkligen att det är oerhört kul att så många av er har hört av er och vill veta mer om det här. Att ni liksom engagerar er på det här sättet och intresserar er på ett sådant sätt är någonting som betyder oerhört mycket för mig.

Du gillar kanske också...