Ren omgivning på jobbet

God dagens! Äntligen är det fredag igen, riktigt härligt att få några dagar ledigt. Innan jag går hem för den här arbetsveckan tänkte jag dock hinna med att skriva ett sista inlägg, det ska handla om företaget Pigges Städservice. Det är företaget som hjälper till med städ i Helsingborg på mitt jobb.

För att vi ska ha en ren omgivning på jobbet har våra chefer beslutat om att anlita Pigges Städservice för företagsstäd, de kommer då till oss en gång i veckan för att städa. Den hjälpen vi får av dem är inte nödvändig men den är väldigt hjälpsam, tack vare deras hjälp kan vi helt och hållet fokusera på våra arbetsuppgifter. Vi behöver inte avbryta en uppgift för att tömma sopor eller liknande, det gör att i alla fall jag får ett bättre flyt i arbetet. Dessutom gör det här företaget jobbet väldigt mycket bättre än vad vi gör, därför känns det skönt att kunna lämna över det ansvaret till dem när det kommer till städ i Helsingborg. När de är på plats jobbar de effektiv och noggrant, allt för att det ska bli så rent som möjligt på kortast möjliga tid. En annan positiv sak med dem och deras arbete är att de utför det utan att störa någon, vi får tiden att jobba ostört samtidigt som vi får en ren omgivning. Personligen uppskattar jag verkligen deras jobb då jag tycker det är mycket trevligare att arbeta i en ren omgivning, det kan bli svårt för mig att fokusera om det är smutsigt omkring mig. Jag kan med det här sagt verkligen rekommendera det här företaget om ni behöver hjälp med städ i Helsingborg.