Reuterskiöld Snickeri AB

Välkomna ska ni vara till mig och min blogg. Idag kommer det bli ett annorlunda inlägg då jag kommer berätta om ett företag vid namn Reuterskiöld Snickeri som jobbar med bryggor i Vaxholm. De har nämligen hjälpt mig med att laga min brygga vid min lilla sjö som jag har vid mitt hus.

Jag bor inte vid kusten, utan jag bor i en ort utanför staden, men jag bor som sagt vid en liten sjö och jag har en brygga som man kan gå ut på rätt från min trädgård. Denna vintern var väldigt kall och sjön frös till is och det var ingen tunn is, den var hur tjock som helst. Jag var utomlands i en månad och jag tänkte inte på att dra upp bryggan på land innan jag åkte eftersom vintern inte skulle komma förrän jag kom hem. Men som ni nu har förstått så var jag tvungen att ringa ett företag på våren som bygger bryggor i Vaxholm för den hade blivit helt förstörd. Den låg helt snett i sjön och när det blev vår och vattnet började tina så åkte planka för planka av och jag blev väldigt ledsen när jag såg det. Som tur är finns det företag som lyckligtvis bygger bryggor i Vaxholm där jag bor och jag bad just Reuterskiöld Snickeri om hjälp, och nu har jag en fräsch och mycket fin brygga. Jag tackar dem så mycket och jag vet att denna kommer hålla i flera år nu. Nu kommer jag avrunda detta inlägg, men jag hoppas att ni gillade det. Hej då.