Bästa restaurangen på Östermalm

Att äta ute på en restaurang är väldigt mysigt, dock så finns det ofta ganska många olika saker att ta med i beräkningen med det. Saker som kan variera. Det absolut svåraste är att se till att välja vilken restaurang man ska gå till, speciellt om man är flera som ska ut och äta tillsammans och alla tycker om olika saker och har olika krav och önskemål. Nu det senaste så har jag och mina kompisar varit mycket på Två Små Svin. De har ett stort utbud av mat inom olika områden så det finns någonting för oss alla, någonting som vi alla tycker är gott.

Det senaste så har det helt enkelt bara blivit så att vi har gått till Två Små Svin och jag tycker så bra om den restaurangen att det till och med har fallit sig så att jag har gått dit flera gånger mer än det också. Så hoppas på att jag kommer att kunna fortsätta i samma spår. Vet att vissa tycker att det är otroligt tråkigt att gå till samma restaurang flera gånger men att det även finns de som tycker att det är väldigt roligt och som verkligen ser fram emot det. Det är så olika hur man vill ha det och vad man tycker sig få ut av det hela. För det är bara jag personligen som tycker att Två Små Svin är en av de bästa restaurangerna på Östermalm och det av flera olika anledningar.

Brukar rekommendera dem till de flesta jag stöter på så snart kanske det kommer att vara helt fullt där när jag ska dit om kvällarna med vännerna för att äta. Men det går ju att boka tid på restaurangen också och då blir det väl helt enkelt bara det som jag får se till att göra.