En snygg och välgjord rekond

Det här är en blogg som handlar om allmänna saker, vardagliga ting och händelser som inträffar de allra flesta. Som ni vet så kan jag vara både personlig och ytlig i den här bloggen, vilket är något jag tycker är väldigt skönt – jag kan vara precis den som jag vill vara helt enkelt. Idag tänkte jag berätta om när jag tog in bilen på rekond i Anderstorp häromveckan. 

Jag valde att vända mig till Finnvedens RekondCenter AB i Värnamo. Jag hade hört goda saker om företaget, både från nätet och från goda vänner och bekanta. På Finnvedens RekondCenter erbjuds biltvätt med rekond i Alvesta och Ljungby, men också lackförsegling. Främsta fokus är givetvis kvalitet och att alla uppdrag genomförs med noggrannhet och en stor dos professionalitet. Att kunden ska bli hundra procent är ett givet mål och här används moderna och effektiva produkter och metoder som gör att din bil får det bästa skyddet du kan få. Med en lackförsegling skyddar du din lack extra mycket, vilket behövs under alla årstider i Sverige eftersom vi har ett så blandat väder. Skyddar du lacken, skyddar du också resten av din bil så att den bibehåller sitt goda skick i många år framöver. Behöver du endast en biltvätt kan du vända dig till Finnvedens. Här finns de bästa maskinerna för att säkerställa att din bil blir rengjord och putsad på bästa sätt. 

Jag blev extremt nöjd med allting på Finnvedens RekondCenter. Allt från första bemötandet till det sista hejdå:et har varit alldeles utmärkt. Rekonden utfördes professionellt och med mycket hög kvalitet.